Thuis in de regio event

Het thema voor ons komende Event in September is: Thuis in de Regio!

29 September 2017 staat er na 5 jaar eindelijk weer een Event gepland!
We hopen dat ook deze editie weer net zo’n spetterend succes wordt als alle voorgaande edities!
Een dag samen met onze relaties, juist om de relatie te benadrukken! Komt u ook (weer)?!

Het thema waar we deze editie voor hebben gekozen sluit mooi aan op onze slogan ‘actief als partner in bouw en industrie’ en ook op een eerder event, wat als thema ‘Samen Sterk’ had.

Het logo uitgelegd:

Handdruk
‘actief als partner’ en ‘samen sterk’ blijven voor ons kernwaarden, en daar staat de handdruk dan ook voor symbool, die in het logo voor dit Event is verwerkt.

Sinds 1987
Verder ziet u in het logo ‘sinds 1987’ Een snelle rekensom maakt duidelijk dat we dit jaar dus 30 jaar bestaan!! Dat hebben we uitsluitend te danken aan de vele, vaak jarenlange en fijne relaties! We vinden het daarom een goede reden om deze mijlpaal samen met onze relaties te vieren.

Symbolen
De drie symbooltjes laten zien dat we sterk vertegenwoordigd zijn in Bouw, Industrie en Infra.

Thuis in de regio
Tot slot zijn wij ons er van bewust waar we vandaan komen en waar we het van moeten hebben: de Regio Alblasserwaard - Vijfheerenlanden. De regio waar de klanten vandaan komen die wij mogen bedienen, al onze medewerkers komen er vandaan, we zijn ontstaan en meegegroeid met de bedrijven uit deze regio. We hebben de mentaliteit van deze regio, en service die daar op afgestemd is. Kortom, wij spreken de taal van de regio en voelen ons, met u, thuis in de regio!

Maar we zijn er ook trots op dat we ondertussen ook behoorlijk wat relaties van buiten de regio hebben die ons in de loop van de jaren wisten te vinden. (We hebben zelfs klanten in landen buiten Nederland! ) Vaak bij ons terecht gekomen door mond – tot mond reclame van bestaande relaties of omdat directie of medewerkers uit de Regio Alblasserwaard – Vijfheerenlanden komen. Al onze klanten van binnen of buiten de regio, en de bouwlocaties van onze klanten waar ook in Nederland, bedienen wij met onze eigen logistiek! In de Regio Alblasserwaard zelfs dezelfde dag nog! We zijn dan ook iedere dag met een fantastisch team vol enthousiasme bezig om onze vele relaties optimaal van dienst te zijn. We zijn daar enorm dankbaar voor en ook best een beetje trots op…