Dé service leverancier in de regio voor bouw en industrie.

Begonnen als Staalconstructie bedrijf in Hardinxveld-Giessendam en sinds 2000 gevestigd in Sliedrecht. In de loop van de jaren uitgegroeid tot groothandel in ijzerwaren en gereedschappen en als groothandel in bedrijfskleding. Recent is er het 'Afhaalmagazijn Hout en Plaat' bijgekomen. Het ontstaan van dit unieke familie bedrijf vindt zijn oorsprong zelfs in het begin van 1900!
 

Het uitgebreide assortiment van Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding is ontstaan door de vraag van de klant en door altijd op zoek te zijn naar het beste voor iedere toepassing. Denk daarbij aan bouw en aannemersbedrijven maar ook aan utiliteitsbouw, scheepswerven, scholen, uitzendbureaus, werkplaatsen, loodgieters, installateurs, transport en grondverzetbedrijven, schilders, woningbouwverenigingen, (scheeps) interieurbetimmering, groenvoorziening, metaalbewerking, zzp-ers enz.

Uniek en onderscheidend zijn wij geworden door onze sterke regiofunctie! Deze is ontstaan vanuit een zeer breed assortiment, grote voorraad, uitstekende service, korte lijnen en onze vakkundige medewerkers. Ook kunt u bij ons terecht voor keuren, repareren, slijpen en verhuur en zijn we onderscheidend met onze eigen unieke dagelijkse bezorgdienst! In de regio van Alblasserdam tot en met Meerkerk geldt zelfs ’s morgens besteld, ’s middags al bij afgeleverd!

Onze professionals weten hoe ze u kunnen ontzorgen en kunnen u echt adviseren. Als het bijvoorbeeld gaat om Hang- en Sluitwerk of PBM (Persoonlijk Beschermende Middelen) hebben wij daar zelfs specialisten voor in huis! Voor het specialisme, de vele mogelijkheden en het uitgebreide programma is van Wijngaarden Groothandel samen met Super Safe Bedrijfskleding hét adres voor u. En alles onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Iedere werkdag van 07:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 12:00 bent u hartelijk welkom! Wij zijn trots op onze trouwe klanten en ons fantastische team van medewerkers die er voor zorgen dat ons bedrijf in de regio een begrip is, en invulling geven aan onze slogan ‘actief als partner in bouw en industrie’ Voor iedereen die in de afgelopen 100 jaar nog geen kennis met ons heeft gemaakt: de koffie staat klaar!